سخنران کلیدی کنفرانس، دکتر کیم

سخنران کلیدی دعوت شده برای دهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران
عنوان: اندازه گیری میدان دما، اکسیژن و تنش در محیط احتراق با استفاده از فسفر
سخنران: پروفسور ارجمند کیونگ چون کیم، دانشگاه ملی پوسان، کره

چکیده: فناوری سنجش مبتنی بر فسفرسانس غیر آلی فرصتی را برای به دست آوردن اطلاعات اکسیژن غیر تماسی در محیط‌های با دمای بالا فراهم می‌کند. با این حال، با توجه به اثرات خاموش کننده دوگانه دما و اکسیژن، حس کردن اکسیژن در محیط های با دمای بالا با استفاده از فسفرسانس معدنی معمولاً به شرایط دمای ثابت یا اطلاعات دقیق دما به عنوان مرجع نیاز دارد. در اینجا، یک تکنیک سنجش همزمان اکسیژن و دما در این مطالعه برای دستیابی به سنجش کمی دقیق غلظت اکسیژن در محیط‌های با دمای بالا پیشنهاد شده‌است. ما از نظر تئوری توضیح دادیم که رفتار افزایش و پوسیدگی فسفرسانس تحت تأثیر غلظت اکسیژن و دما به دلیل اثر خاموش کردن اکسیژن و خاموش کردن حرارتی خواهد بود و تأیید کردیم که ثابت افزایش و فروپاشی فسفرسانس به اکسیژن و دما حساس است زمانی که درجه حرارت بالای 450 درجه سانتیگراد است. سپس یک مدل معادله دودویی برای به دست آوردن اطلاعات دما و غلظت اکسیژن ایجاد شد. نتایج تجربی نشان می‌دهد که سنجش کمی دو بعدی غلظت اکسیژن در محیط‌های با دمای بالا را می‌توان با استفاده از روش فعلی تنها با نور UV و یک دوربین با سرعت بالا به دست آورد. مطالعه حاضر نوید یک روش سنجش اکسیژن ساده، با کارایی آسان و کم هزینه را می دهد که مرجعی برای توسعه فناوری سنجش غلظت اکسیژن نوری با دقت بالا در محیط های با دمای بالا فراهم می کند. روش غیر تماسی با موفقیت برای اندازه گیری میدان دمای لحظه ای زغال سنگ سوزان تا دمای 1000 درجه سانتی گراد به کار گرفته شد.

بیوگرافی کوتاه: پروفسور کی سی کیم مدرک کارشناسی خود را در دانشگاه ملی پوسان، کره در سال 1979 دریافت کرد. او مدرک کارشناسی ارشد و دکتری خود را در سال 1981 و 1987 در KAIST، کره دریافت کرد. از سال 1983، او استاد دانشکده مهندسی مکانیک در دانشگاه ملی پوسان (PNU)، کره است. او به عنوان استاد مدعو از دانشگاه اتاوا در کانادا برای سال های 1989-1990 دعوت شد. او به عنوان استاد مدعو برای سال های 1996-1997 در بخش مکانیک نظری و کاربردی در دانشگاه ایلینوی، اوربانا-شامپین، ایالات متحده آمریکا پیوست. وی به عنوان استاد خارجی ویژه از دانشگاه توکیو ژاپن برای سال های 2009-2010 دعوت شد. بر اساس نتایج تحقیقات خود، او در سال 2004 به عضویت آکادمی ملی مهندسی در کره درآمد. او جوایز برجسته مقاله (1995، 2002) را از KSME و KOSEF دریافت کرد. او در سال 2009 و 2016 جایزه آکادمیک و اولین جایزه Yeosong را از KSME دریافت کرد. او جایزه ناکایاما را در سال 2012 و جایزه آسانوما را در سال 2014 بر اساس مشارکت در جامعه تجسم جهانی دریافت کرد. KC Kim در سال 2018 به عنوان استاد برجسته PNU انتخاب شد. در سال 2019 جایزه علم و فناوری بوسان را دریافت کرد. او در حال حاضر به عنوان سردبیر مجله تجسم مشغول به کار است. در سال 2020، او به عنوان مدیر مرکز تحقیقات پیشرو منطقه ای کشتی هوشمند سازگار با محیط زیست انتخاب شد. علایق تحقیقاتی او عبارتند از: آشفتگی، جریان های دو فازی، تجسم جریان و هوش مصنوعی.